Geslaagd voor het mondeling examen Stivu!

Geslaagd voor het mondeling examen Stivu!

Het bestuur en de examencommissie van de Stivu feliciteert de zesendertig geslaagde kandidaten die afgelopen zaterdag 29 september jl. hun mondeling examen met een voldoende hebben afgerond. Na het succesvol afleggen van zeven schriftelijke examens en positieve beoordeling van het stageverslag werden deze kandidaten uitgenodigd om hun vaardigheden, zoals attitude, houding, luistervaardigheid, oplossingsgerichtheid, enz. mondeling te laten beoordelen door een vakkundig team van examinatoren.

Met dank aan de vakgenoten…

Tevens bedankt de examencommissie alle tweeëntwintig enthousiaste examinatoren, die deze dag hun expertise en betrokkenheid bij de professionalisering van het vak uitvaartverzorger hebben getoond door hun tijd en energie op deze examendag te geven! Iedere examinator bij de Stivu is in het bezit van een diploma, minstens vijf jaar werkervaring en is nog steeds actief als uitvaartverzorger. Daarmee borgt de Stivu haar kwaliteit ook tijdens de mondelinge examens.

Op vrijdag 26 oktober zullen de diploma’s aan de geslaagde kandidaten tijdens een feestelijk moment bij Docendo – Academie voor uitvaartzorg worden uitgereikt.

Nieuwe examenlocatie vanaf 30 september 2017

 

Vanaf zaterdag 30 september 2017, tijdens de mondelinge examens, zullen de examenkandidaten niet meer naar Utrecht hoeven, maar in Geldermalsen hun examenlocatie vinden.

Multifunctioneel Centrum De Pluk op de Rijksstraatweg 64, 4191 SG Meteren, op de grens met de gemeente Geldermalsen is vanaf dan de locatie waar zowel schriftelijke als mondelinge examens zullen worden afgenomen.

We begroeten jullie graag in het gastvrije Meteren/Geldermalsen, waar je de auto gratis kunt parkeren (ruimte genoeg rondom het MFC) en een warm welkom vindt in het prachtige pand!