Examen update - examens weer van start!

Het coronavirus heeft afgelopen jaar grote impact gehad op het afnemen van onze examens. Maar afgelopen maanden heeft STIVU weer schriftelijke als mondeling examens afgenomen bij een groot aantal Uitvaartzorg studenten.

Examens

Conform de coronaregels heeft de Stivu weer examens af kunnen nemen, het was fijn om elkaar weer fysiek te ontmoeten. In februari en maart jl. werden er schriftelijke examens afgenomen, gevolgd door het mondeling examen afgelopen 10 april.

Nieuwe locatie

De examens worden sinds maart afgenomen op onze nieuwe locatie namelijk in het ZDG kantoren complex, in de leslokalen van Docendo opleidingen, te Houten. Hier heeft de Stivu de beschikking over ruime lokalen en is er gratis parkeergelegenheid.

Geslaagd

Voor dit traject is het merendeel geslaagd, en rond hiermee zijn/haar opleidingstraject Uitvaartverzorger af met een branche erkend diploma. Gefeliciteerd!

Herkansen

Voor diegene die helaas niet alle onderdelen behaald heeft, staan a.s. juni de herkansing gepland. Stivu nodigt jullie van harte uit je hiervoor aan te melden via het secretariaat. Succes met de voorbereidingen.